Help ik ga (ver)bouwen.                                                                        

Als u wilt gaan verbouwen dan moet er eerst gekeken worden of dit wel mag en kan. Als daar geen problemen bij zijn dan wordt het tijd om te gaan kijken of er vergunning voor nodig is. Zo ja, welk vergunning(en) en wat is er allemaal nodig om zo'n vergunning aan te vragen.

Verbouwen doet u niet even tussen de spreekwoordelijke soep en aardappelen door. Om tot een goed eindresultaat te komen is het verstandig om een verbouwingsplan van A tot Z goed uit te zoeken. Bespreek en denk goed na over wat u wil. Zet dit allemaal op papier en maak geen overhaasten beslissingen. Als u gaat bouwen of verbouwen is het toch de bedoeling dat u lang van het eindresultaat kan genieten. Het moet niet zo zijn dat u de komende tien jaar zit te ergeren aan iets dat misschien had kunnen worden voorkomen als u er iets langer over had nagedacht. 

Als ik u aan het denken heb gezet kijk dan snel verder op deze site voor meer informatie en handige links. Ook kunt u hier uw eigen ervaringen, makkelijke downloads of ervaringen aanmelden zodat andere deze informatie ook kunnen gebruiken als zij gaan beginnen met (ver)bouwen.

U kunt natuurlijk ook even contact opnemen met Bjørn Seerden van Bouwkundig Tekenbureau Seerden. Voor professionele begeleiding en advies voor een uiterst acceptabel tarief. Het telefoonnummer is 040-2364977 of 06-13274974. Natuurlijk kunt u ook altijd even mailen naar info@Seerden.info.

 

© Copyright 2005 by Seerden.info