U gaat uw woning zelf verkopen? 

 

Steeds meer mensen besluiten om de verkoop van de eigen woning zelf te gaan regelen. Geen dure makelaar meer inschakelen maar via diverse sites op internet uw woning aanbieden. Het klinkt eenvoudig.........en dat is het ook. U omschrijft uw woning op een goede manier, maakt een beschrijving van de indeling en voegt wat mooie foto's toe. Het enige wat ontbreekt zijn de tekeningen van de plattegronden van de woning.

 

Geen probleem. Voor slechts  60,00*  heeft u de plattegronden van uw woning als PDF en/of JPG bij in de mailbox zitten. De plaatjes voegt u toe in uw verkoopbrochure of publiceert ze samen met uw foto's op internet. Toekomstige kopers willen graag zien wat ze kopen alvorens ze een afspraak gaan maken. Volg de onderstaande stappen en u heeft binnen een korte tijd de plattegronden in uw bezit voor een goede en mooie presentatie.

  
01. Verzamel de tekeningen van uw woning. Indien u zelf geen tekeningen heeft kunt u de gemeente raadplegen. Deze hebben een archief met alle tekeningen erin.

02.

Vul het formulier in door op onderstaande knop te drukken en druk dit af.

03.

Stuur het formulier samen met de tekeningen naar:

 

Bouwkundig Tekenbureau Seerden

T.a.v. afdeling PM

Postbus 770

5600 AT  Eindhoven

 

04.

Na ontvangst van uw stukken krijgt u een bevestigingsmailtje met uw loginnaam , wachtwoord en de verwachte datum dat uw concepttekening klaar is.

05.

De concepttekening zal als PDF bestand worden gemaild ter controle.

06.

Indien nodig zal de tekening worden aangepast.

07.

De definitieve plattegronden worden als PDF bestand naar u gemaild.

08.

De bestaande tekeningen zal samen met de factuur naar u worden toegestuurd.

 

* excl. BTW en verschotten