Bent u niet bang om vieze handen te krijgen?
 

Dankzij een groot scala aan klusprogramma's op de Nederlandse buis is de doe-het-zelf Nederlander wakker geworden en klussen we er wat op los in een jaar tijd. Van het opvrolijke van een oud bistrotafeltje tot het storten van funderingen en het metselen van muren.

Waarom dan niet uw eigen verbouwing regelen? Op internet is een legio aan sites te vinden waar alles over het doe-het-zelf werk te vinden is. Hieronder zijn een aantal sites te vinden voor de echte doe-het-zelf Nederlander.

 

Doe het zelf begint hier Klusvraagbaak
Praxis Eigen huis en tuin
Klus idee Kluspagina

Boels

 
Het is natuurlijk ook mogelijk om uw doe het zelf ervaringen te delen met andere. Dingen die goed zij verlopen of dingen die je achteraf gezien beter anders had kunnen doen. Misschien zijn er wel weetjes of tips die de moeite waard zijn om met andere te delen. Voor al deze onderdelen stuurt u even een mailtje naar webmaster@bouwvergunningnodig.nl. Omschrijf wat je precies met andere wil delen en wij zorgen ervoor dat dit onder de knop "Ervaringen van andere" wordt gepubliceerd. Heeft u makkelijke downloads die andere kunnen helpen dan worden deze geplaatst onder de knop "Makkelijke downloads".
 
Ervaringen van andere.
Ervaringen van andere
Makkelijke downloads
Makkelijke downloads